dilluns, 2 de novembre del 2009

Viquipèdia.

Des de l'assignatura de Tic hem realitzant una altre pràctica. Aquesta ha consistit en aportar informació significativa a la wikipèdia.
L'objectiu, era conèixer una altre eina que ens permeti el poder treballar en un grup col·laboratiu, a més de retornar una informació que algun dia nosaltres vam consultar; és a dir, qui en un treball o simplement per informar-se no ha consultat la wikipèdia? en aquests moments la wikipèdia és la major enciclopèdia online i lliure que existeix, en la qual tothom pot consultar informació de la mateixa manera que aportar-ne. No obstant l'acció de consultar és major que la d'aportar informació, és per aquesta raó que nosaltres hem volgut col·laborar i ho hem fet aportant informació de la Mercè Llimona Maynat, una il·lustradora de contes infantils. L'entrada a la wikipèdia ja existia, no obstant la informació era molt escassa, per aquesta raó la varem augmentar. Com ho vam fer?
Doncs... varem buscar informació per altres vies, i varem anar redactant i relacionant-ho amb lo que ja hi havia escrit pel tal d'intentar que hi hagués una total coherència amb el que afegíem i el que ja estava. I finalment vàrem relacionar paraules del text amb altres entrades ja existents ens la vikipèdia, per tal de continuar la gran xarxa que relaciona totes les informacions.
bé, per tal de veure l'entrada que varem "millorar" podeu anar-hi només clicant a:

MERCÈ LLIMONA MAYNAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada