dimarts, 10 de novembre del 2009

Billy Elliot.

Avui en les dues hores de sessió de seminari em vist la pel·lícula de "Billy Elliot".
És una pel·lícula del director britànic Stephen Daldry, rodada l'any 2000 a Gran Bretanya; la pel·lícula té com a tema central, els rols característics de cada sexe (femení i masculí), i que si aquests no es segueixen o es canvien la societat en general et mira malament, et mira com si fossis un "bicho raro".
Una sinopsi cureta de la pel·lícula podria ser: en Billy viu amb el seu pare, el seu germà gran i la seva àvia, ja que la seva mare es va morir, en un poble d'Inglaterra.
Són una família molt humil; tan el pare com el germà treballen a les mines extraient carbó, no obstant, estan en vaga i en rebel·lió constant amb la policia. D'altra banda, el pare d'en Billy vol que el seu fill assisteixi a classes de boxe, i així ho fa encara que no li agraden; això continua fins que un dia en Billy, es fixa en les classes de ballet i li agraden, així que les pràctica d'amagat del seu pare, fins que ell s'adona del que el seu fill està fent, i ho deixa per un temps, fins que l'antiga professora li ofereix classes particulars i gratis per tal de preparar-se per una prova d'accés de la millor escola de ballet d'Inglaterra.
finalment, el seu pare i el seu germà entren en raó i li donen suport en la desició que ha pres, fins al punt que el pare l'acompanya a l'audició per l'escola de ballet, en Billy en acabar l'audició, té la impressió que la prova no li ha anat massa bé... però que passarà al final, entrarà o no entrarà?
Si voleu saber més i veure com acaba la pel·lícula, mireu-la, no us deixarà indiferents!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada