divendres, 20 de novembre del 2009

Corda i Descorda.

Avui com a cloenda de la setmana "cultura" hem assistit a l'auditori per tal d'estar presents en l'assaig general del concert pedagògic "Corda i descorda", concert que s'estrena aquest cap de setmana i que està recomanat per nens de 2 anys.
Per tal de començar l'activitat hem assistit al museu de l'auditor on una de les coordinadores ens ha explicat una mica les ofertes educatives que ofereixen, respecte al museu, en l'etapa d'educació infantil; ens ha explicat que les activitats es divideix en P3 i P4, on les visites al museu són únicament guiades pels professors de les mateixes escoles, ja que requereixen molt de treball a classe; i després els de P5 i primer, ja poden triar si volen visita guiada per personal del museu o no.
Després de la visita al museu, hem vist l'assaig general del concert i seguidament una altre coordinadora ens ha explicat més en general, les ofertes educatives i tot el que respecta a l'auditori en general.

Trobo que aquests concerts han de ser molt simpàtics i engrescadors pels nens, ja que si jo he gaudit no me'ls puc imaginar a ells; molts dels infants que van, possiblement que sigui la primera vegada que assisteixen a l'auditori, que veuen música en directe, que veuen els instruments en directe... i per tan els ha de resultar una experiència nova i única. A demès, en teoria, anteriorment, a classe les mestres han d'haver treballat el concert amb els nens, i després al museu veuen aquests instruments que han treballat i que segurament després veuen en acció al concert.

Extret de: http://www.auditori.org/seccions/programacio/fitxa.aspx?idconcert=505

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada