dijous, 26 de novembre del 2009

Les ombres.

A la classe de plàstica del 24 de Novembre varem estar parlant sobre les ombres, per aquesta raó varem realitzar algunes activitats pràctiques, per tal de tenir més recursos a l'hora de treballar amb els nens, ja que a la majoria de nens petits la foscor els fa por perquè veuen moltes ombres, i per això hem d'intentar treballar amb ells i fer-los veure que no són coses perilloses, sinó que poden arribar a ser divertides. Algunes de les pràctiques que vam realitzar a classe són les següents:

Primera activitat
  • A sobre d'un projector hi havia una capsa amb la superfície transparent i on a dins hi havia sorra o farina. A més d'això entre la superfície del projector i la de la caixa hi havia un paper de cel·lofana de color blau, d'aquesta manera tu anaves movent la sorra i això es veia projectat a la paret de color blau, i més gran. La Mercè, ens va explicar que això es fa servir per tal que els nens aprenguin les lletres, números... perquè així si s'equivoquen remouen la sorra un altre cop i tornen a començar.
Segona activitat
  • En aquesta la Mercè per grups va repartir diversos "dibuixos", al nostre grup que estava format per la Núria Coamjoan, la Laura Morales i la Beatriz Gonzalez, ens va tocar un quadre del pintor Alfons Mucha, de tal manera que varem posar la transparència sobre el projector, varem penjar un paper a la paret i varem repassar totes les línies del dibuix. Tot seguit us deixaré el making off, perquè veieu com és va fer i quin va ser e resultat final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada