dimarts, 3 de novembre del 2009

3 de Novembre de 2009.

Ena la sessió d'avui de seminari la nostra companya Anna ens ha explicat el conte d'"el conillet Lolo". Aquest conte en concret no l'havia sentit mai i m'ha sorprès, ja que és un conte que fomenta valors de la societat d'avui en dia, i crec que són aquests els contes que se'ls ha d'intentar explicar als nens.

Seguidament la Leticia i la Patrícia han realitzat l'exposició de la noticia educativa. Aquesta en concret tracta que és vol allargar l'educació obligatòria dels 16 als 18 anys; i d'aquesta manera el batxillerat en contes de ser de dos anys seria de tres, no obstant aquesta idea ja fa anys que la tenen en ment i però per tal d'implantar-la fa falta fer una reforma a tota la llei educativa en general. Per veure la noticia al complert clique-ho aquí.

Finalment i per acabar la sessió hem començat amb l'exposició dels itineraris sonors, la primera ha estat la Marta i la segona la Patrícia. Les quals ens han explicat primer quins són els sons que senten des de casa seva i seguidament ens han descrit el seu trajectes de casa fins a la facultat, mitjançant els sons que van sentin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada