dimarts, 24 de novembre del 2009

24 de Novembre de 2009

Avui hem utilitzat la sessió de seminari per a concretar el treball referent a la setmana cultural; aquest treball consisteix en fer un power point on explicarem i reflexionarem sobre l'oferta educativa i el que ens aporten les diverses activitats que vam realitzar. A demés d'això, cada parella ha de fer un altre power point explicant el que va fer i com abans, el que ens ha aportar com a futurs mestres l'activitat lliure, que en el meu cas va ser visitar el museu Picasso.
A part de tot això, l'Arnau i la Jessica han exposat la seva noticia sobre educació, la qual tracta sobre que a les escoles angleses han reformat la normativa educativa, hi han reduït de 13 a 6 les assignatures i han decidit que es començarà a parlar sobre educació sexual als 5 anys, per tal que estiguin ben preparats i s'informin sobre el que els espera.
Sincerament, jo no veig malament aquesta nova decisió, i per què no? avui en dia els nens saben moltes coses des de ben petits i la noticia diu que es començarà als 5 anys, però lògicament a aquesta edat els hi explicaran coses que ells puguin entendre com per exemple, per què s'ha mare té un nen/a a la panxa? i per què després surt?... és a dir, "coses" quotidianes que el nen amb ...3,4,5... anys veu i no sap el perquè succeïxen, per aquesta raó crec que la nova normativa és encertada, com ja he sit sempre i quant es tractin els temes adequats i es dirigeixin d'una manera adequada i si no, si els pares no volen que el seu fill realitzi educació sexual els donen una alternativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada