diumenge, 11 d’octubre del 2009

Blocosfera.

Un dels treballs que hem hagut de realitzar per l'assignatura de TIC, ha estat la creació d'una blocosfera, aquest treball l'he realitzant juntament amb cinc companyes de classe (Laura Morales, Beatriz González, Núria Comajoan, Leticia Ribas i Cora Nicolás).
Per tal de realitzar aquests treball, hem creat un bloc on cada una de les components del grup a anat fent diverses aportacions sobre un mateix tema, que era la nutrició infantil dels 3 als 6 anys. Primerament varem realitzar unes entrades parlant sobre els problemes que produeixen una mala alimentació, com són la malnutrició, l'obesitat i la desnutrició i finalment hem parlat sobre la bona alimentació, és a dir, sobre quina és l'alimentació que un nen ha de seguir per tal de tenir un bon desenvolupament tant físic com psíquic.
Per tal que el bloc sigui més dinàmic i original, hem intentat que cada una de les entrades realitzades sigui diferent, és a dir, hem aportat fotografies, un vídeo, un power point, hem recomanat un llibre, noticies...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada