dijous, 29 d’octubre del 2009

29 d'Octubre.

La sessió d'avui ha començat amb la narració de "La Castanyera" per part de la nostra companya Marta Delgado. La Marta no ha realitzat simplement una narració acompanyada del conte, sinó que l'ha enriquit l'aportació de diversos elements com castanyes, un moniato, un cistell... a demés durant la narració ens ha anat fent diverses preguntes al igual que fer-nos participar de tan en tan. Finalment, per acabar la seva activitat, ens a repartit un full de paper on ens ha demanat que cada un de nosaltres dibuixes la nostra castanyera.
Desprès d'aquesta activitat, la Loles ha dut a classe els treballs d'"educació i vida quotidiana" que la passada setmana li vam entregar, per tal de comentar l'estètica que cada un de nosaltres ha empleat a l'hora de realitzar el treball, per exemple hem comentat les portades el que hi hem posat i com ho hem posat, si hem fet índex, bibliografia...
no ho sé... aquesta segona part m'ha semblat molt productiva ja que d'aquesta manera hem apres com presentar un bon treball universitari (almenys estèticament), com citar els llibres, les revistes.... ja que en aquest primer treball la Loles no ens va donar cap indicació de com fer-ho, per tal que així ella pogués veure com treballem i com entreguem els treballs,. Gràcies a aquesta classe a partir d'ara a l'hora d'entregar un treball ja ens cenyirem estrictament a la normativa de la universitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada