dimarts, 6 d’octubre del 2009

6 d'Octubre.

En la sessió d'avui de seminari, hem començat amb l'exposició de noticies en parelles, avui ha estat el torn de la Gemma i la Mireia, les quals han exposat una noticia anomenada "La "gorda" y el "llorica" de la classe"; aquesta tractava d'una professora de primària que humiliava els seus alumnes pessigant-los, tirant-lis coses... fins al punt que els nens anaven a casa amb blaus, no volien anar a l'escola, s'escapaven de classe... Malgrat tot això la professora únicament va estar inhabilitada per dos anys i va ser condemnada a pagar varies multes que sumen uns 1.000 euros.

Per començar aquesta sessió, hem realitzat una primera lectura individual per saber una mica en que consistia la noticia i seguidament les dos companyes l'han exposat de manera més simplificada i remarcant els punts més importants i rellevants. Finalment per acabar amb l'exercici han proposat de realitzar un debat, per aquesta raó, la classe ens hem partit ens dos grups, uns que anaven a favor de la professora i uns que anaven a favor dels nens.

La sessió d'avui ha estat molt agradable ja que el tema que hem tractat (el que feia referència a la noticia) m'ha semblat massa bestia i sorprenen... com una professora que en teoria ha estudiat magisteri pot arribar a maltractar tant psicològicament com físicament a criatures? I per què els pares creuen abans el que diuen els professors que el que diuen els seus propis fills?... sincerament hem sembla molt surrealista la noticia, encara que malauradament, en casos puntuals, això continua passant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada