divendres, 23 d’octubre del 2009

Ana del Barrio Saiz. Conferència.

El passat dimecres dia 21 d'Octube va acudir a l'auditori de la facultat de psicologia, ciències de l'educació i de l'esport Blanquerna, la psicòloga Ana de Barrio.
L'anna del Barrio Saiz és llicenciada per la universitat Autònoma de Madrid i la Rijksuniversiteit de Leiden (Holanda); és especialista en psicologia evolutiva i els últims 31 anys ha viscut en diversos països europeus com: Holanda, Alemanya, Bèlgica i Suïssa.
L'Anna, els últims dos anys ha estat immersa en un projecte educatiu amb l'agència holandesa MUTANT, anomenat "Millorant la qualitat professional mitjançant comunitats d'aprenentatge crític i estratègies de diversitat", i és d'aquest projecte del qual ens va venir a parlar.

Va començar la conferència explicant dues anècdotes, una tècnica molt bona per tal de crida l'atenció de l'espectador; una de les dos em va agradar i em va fer pensar... era la següent:
explicava que una nena de 4 anys li va dir a s'ha mare que de gran volia ser "mestra de nens" però que d'aquesta manera ella no podria tenir fills; la nena tenia aquesta impressió, perquè tenia 4 professors els quals no tenien fills, és per això que ella va pensar i reflexionar que si en un futur volia ser mestra ja no podria tenir fills.
Seguidament va començar amb el que era el projectes, en que consistia, els objectius que es van marcar al principi, els resultats que van obtenir i a les conclusions que van arribar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada