dimarts, 22 de desembre del 2009

Última sessió de seminari.

Com a cloenda del primer trimestres les tutores de seminari ens han volgut fer un petit regal, i és per això que hem realitzat una activitat diferent, ens hem ajuntat tot el grup d'educació infantil de tarda i hem assistit a l'auditori on una professora de la mateixa facultat ens ha explicat el per què dels contes; el què, el qui, el com, el quan i l'on. Per fer-ho ho ha fet com no podia ser d'altre manera explicant-nos dos contes nadalencs.

Ha estat una sessió diferent però molt agraïda. En un primer moment quans ens van dir que vindria algú per explicar-nos com explicar contes, no hem va fer massa gràcia ja que a l'edat que tenim estar pendents d'un conte i gaudir com ho fan els més petits és complicat, però s'ha de reconèixer que ha fet una molt bona feina, ha aconseguit que riguem, que participem, que estiguem atents... en definitiva que gaudim dels contes, com feia temps que no ho fèiem.

I ja per acabar, a la conclusió que vàrem arribar després de l'activitat és que alhora d'explicar un conte si ho fas amb ganes, si tu gaudeixes els teus espectadors també o faran i un altre punt molt important és que s'ha d'estar segur del que un diu, perquè sigui 100% creïble el que esta explicant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada