dijous, 10 de desembre del 2009

10 de Desembre de 2009.

En la sessió d'avui de seminari hem començat per l'explicació de contes.
La primera ha estat la Nostra companya Leticia, la qual ens ha explicat el conte de Hansel y Gretel. El segon ha estat l'Arnau, que ha optat pel conte dels tres porquets.


Seguidament l'Alexandra ens ha explicat el conte de La sorpresa de la Nandi; i finalment la Laura M. ens ha explicat La Història de Tabalet.

Després hem continuat amb l'actualitat educativa.
Avui la Laura Figueres ens ha portat una noticia procedent de Perú en la qual explicava la construcció d'una bebeteca, és a dir, una biblioteca per bebès. En la qual aniran les mares amb els seus fills, per tal de llegir-lis un conte, d'aquesta manera es fomenta la lectura de contes, es busca un entreteniment pel dia a dia de la mare i tenen un lloc de lectura destinat únicament als bebès.
He de dir que jo no coneixia les bebeteques, ara després de saber-ho, considero que tampoc són necessàries, és a dir, la lectura d'un conte al teu fill és una cosa molt intima, i per això on ho faràs millor que a casa teva amb tranquil·litat? o si no, com es fa aquí a Catalunya que les biblioteques públiques tenen una zona destinada únicament a l'etapa infantil, on les mares poden anar per llegir contes als seus fills.
Un altre punt important és que Perú no és un país ric, sinó més aviat el contrari i per això crec que haurien de destinar aquests diners a construir o millorar escoles, biblioteques, centres de salut... i no pas a innovar, a volguér realitzar una cosa nova, que al cap hi ha la fi si no estigués tampoc es trobaria a faltar

I ja per posar punt i final a la classe hem fet entorn sonor.
Avui l'hem presentat la Jessica i jo; i hem arribat a la conclusió que estem contaminats acústicament, diàriament estem sotmesos a un munt de sons i sorolls que encara que no els escoltem, els sentim i ens van carregant. Un exemple, a vegades hi ha un sorolls de fons, com un motor que no és massa molest, tot i així quan deixa de funcionar sents un descans impressionant... I que si et posessis a escoltar tots els sons que pots sentir només en un dia, acabaríem histèrics!

I FINS AQUÍ LA ÚLTIMA CLASSE DE SEMINARI!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada