divendres, 11 de desembre del 2009

Debat.

Des de l'assignatura de comunicació oral, escrita i digital, ens van proposar de realitzar un debat una mica preparat.
El grup en el que jo estava varem tractar el tema de la immigració a les escoles i a la societat en general, un tema molt extens i conflictiu i més en els dies que corrent. Com molt bé ens va dir l'Anna actualment el tema de la immigració està molt susceptible per tots els esdeveniments que estan succeint en la nostra societat.

Seguidament us deixo el guió del nostre debat, tot i que estigués preparat, a mida que cada component del grup anàvem sortint per refutar algun dels temes que el bàndol contrari exposava, anàvem aportant idees que se'ns podien acudir en el mateix moment.

Com a conclusió puc dir, que va ser una nova experiència ja que un debat en aquestes condicions no l'havíem realitzat, havíem fet els típics debats de seminaris on hi participàvem tot el grup i no teníem una mestra i alumnes que ens estiguéssin avaluant, ni teníem públic.
A part d'això, també puc dir que vam deixar alguns punts una mica oberts ja que creiem que eren molt conflictius i valia més la pena no situar-nos ni a favor ni en contra per tal de no crear polèmica; i finalment l'Anna ens va recomanar que per a futurs debats preparats, no siguem tant estàtictes, és a dir, el debat abans de fer-lo davant de tota la classe el varem assajar dues vegades per tal de saber en quin punt li tocava sortir a cada una i per saber el que diríem en cada moment, i per això en alguns punts ens varem estancar una mica i no va ser tant fluid i espontani com ens hauria agradat.
No obstant això, com ja he dit ha estat una nova experiència interessant per nosaltres, que ens va sortir molt millor del que ens esperàvem i que no varem rebre masses crítiques per part de l'Anna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada