dijous, 3 de desembre del 2009

3 de Desembre de 2009

Avui ha estat una sessió de seminari molt atrafegada!! Per què?
Perquè tenim moltes activitats acumulades de setmanes passades, per aquesta raó hem anat per feina.
Primer hem començat amb l'explicació de contes.
La primera en explicar ha estat la Sílvia Sala, explicant-nos un conte que anava al voltant d'un llop bo. Després, la Gemma Ibáñez ens ha explicat el conte d'un rectangle que volia ser quadrat. I per finalitzar, jo he explicat el conte de Que no dorms, Pigada?
Els dos primer contes no els coneixia i m'han agradat, però he de dir que el de la Gemma m'ha sorprès; ha anat explicant la història mentre anava fent tot el que deia amb una fulla de paper de diari, amb això ha aconseguit que mantinguéssim l'atenció fins a l'última paraula que ha dit!
I la meva explicació cerc que m'ha sortit bé, malgrat la vergonya que em feia, encara que la Loles m'ha dit que el pròxim cop que expliqui un conte he d'anar una mica més lenta.

Hem continuat amb l'actualitat educativa.
Les primeres en exposar han estat la Laura Rovira i l'Anna Porcar, les quals han exposat una noticia molt actual, ja que tracta del més gran dilema que tenen actualment els pares, és a dir, avui en dia els infants acaben la seva jornada escolar més o menys a les 5 de la tarda, no obstant els pares no, i que han de fer llavors? una opció pot ser un cangur, però això requereix un gran gasto al llarg del mes; demanar el favor a algun familiar, deixar-los a activitats extraescolars... i és aquest tema el que tracta la noticia, que és millor apuntar als nens a activitats extraescolars o donar-los les claus de casa perquè tornin sols? són aquests últims als que la noticia anomena "niños llavero".
I la següent ha estat l'Alexandra Calero, la noticia de la qual tracta sobre la creació d'aules voluntàries d'acollida, en las quals hi aniran els alumnes estrangers per tal d'aprendre el català. Aquests alumnes únicament assistiran a l'aula un mes, després estaran a l'aula "normal" amb la resta d'alumnes per tal que no es sentin discriminats i que puguin seguir les classes que s'impartiran. A demés d'això a aquestes ales també podran acudir els pares amb la particularitat que no els costara ni un euro.

I finalment per acabar la sessió hem llegit i comentat els entorns sonors de la Gemma Ibáñez, la Sílvia Sala i la Laura Rovira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada