dissabte, 19 de desembre del 2009

Escultura musical.

Des de les assignatures de llenguatge visual i plàstic i llenguatge musical ens han proposat de fer una activitat conjunta i es tracta d'una escultura musical en grup.
En un primer moment s'havia de pensar quina forma plàstica li volíem donar i els sons que volíem que sonessin, és a dir, s'havia de pensar i innovar per tal de trobar sons diferents.
S'ha de dir que el tema plàstic ens va costar més que el tema sonor, ja que primer havíem pensat de fer un arrossegador en forma de cuc utilitzant diversos elements reciclats, però un cop varem anar a parlar amb la Mercè, varem entendre que el que buscaven era que innovéssim, que féssim coses diferents, i que si continuàvem amb el tema del cuc, ens tancàvem portes a la creativitat i a la imaginació; és per aquesta raó que varem decidir de fer una cosa més abstracta. I a l'idea que varem arribar, va ser la següent:
  • La idea era fer un arrossegador utilitzant recipients rodons de diverses mides, com pots d'ous kinder, pots de suc, boles de forexpan (que representaven el silenci), boles de xicles i els més grans que eren fets per nosaltres mateixos, com? varem inflar globus i mitjançant la tècnica de paper marxé el varem empaperar tot, i un cop sec, varem petar el globus i el varem torna a empaperar amb paper de seda de colors, no obstant, abans d'això varem passar una veta vermella per dins de cada recipient i hi varem posar diversos elements per fer sons (xapes, pasta, llavors...). Finalment, per donar els últim retocs varem utilitzar purpurina i gomets.
Seguidament os deixaré un power point amb el making off i el resultat final de l'arrossegador, que va ser creat per la Laura Morales, la Beatriz Gonzáles i la Núria Comajoan.
Ha estat un molt bona experiència! ens hi hem estat les nostres hores, ja que tot no va anar com esperàvem... havíem d'esperar a que les coses es sequessin, sens trencaven, no podíem passar la veta pels recipients... però ara veient el resultat final, n'estic molt satisfeta!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada