dijous, 24 de setembre del 2009

Primer dia.

Avui al ser el primer dia de seminari estàvem tots una mica perduts, ja que teníem poca idea de en que consistia això dels seminaris, no obstant un cop hem començat la sessió tot ja anat com si portéssim ja temps realitzant aquestes classes.
La sessió d'avui no ha estat malament, hem començat per presentar-nos, perquè tot i que ja portem una setmana junts són masses noms per recordar, per aquesta raó sempre va bé anar recordant i fent exercicis de l'estil que et presenti un company teu, al qual anteriorment li has explicat coses teves, ja que d'aquesta manera costa menys parlar davant d'altres persones.
Un cop acabades les presentacions hem estat fent preguntes a la Loles per tal d'intentar resoldre tots els dubtes que tenim sobre la universitat i en concret sobre la normativa, ja que és una cosa molt nova per la majoria.
finalment, s'ha de dir que per ser la primera classe no ha estat gens malament.

De les classe de seminari, espero que sigui un lloc on resolguem possibles dubtes que tinguem i on parlem de temes d'actualitat de la universitat; a més espero que siguin classes dinàmiques pel fet de ser poques persones i així poder-nos obrir més les persones que som tímides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada