dijous, 1 d’octubre del 2009

Setmana del 28 de Setembre al 2 d’Octubre.

29 de Setembre

En aquesta sessió hem continuat amb l’organització de futurs treballs que haurem de realitzar en el transcurs de la matèria.

El primer, és l'exposició oral amb parelles d'una noticia que tracti algun tema d'actualitat educativa; el segon, és la lectura i representació d'un conte davant de la classe i el tercer i últim, és una activitat anomenada "l'Entorn Sonor", en la qual haurem de reflexionar sobre tot allò que sentim però que no escoltem; això ho farem mitjançant la realització de dues llistes, una primera en la qual haurem d'anotar tots els sons que sentim des de casa nostra; i la segona serà un itinerari sonor, és a dir, haurem d'anotar tots els sons que sentim en el trajecte des de casa fins a la facultat. Un cop tinguem aquestes llistes haurem de dir quins ens semblen molestos i quins agradables; intentar esbrinar quants sons a l'hora podem identificar... un cop fet tot això s'haurà d'exposar oralment per tota la classe.


1 D'Octubre

Aquesta sessió ha consistit en una explicació del blink; hem vist les diverses aplicacions, eines, recursos... dels que disposem, i seguidament, ja per finalitzar la sessió hem realitzat un exercici pràctic que consistia en buscar a la biblioteca virtual de Blanquerna diversos llibres, revistes., articles... que eren del nostre interès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada